Pierluigi Olivomare White Vintage Like Wall Partition

Cut My Power Bills Now
Pierluigi Olivomare White Vintage Like Wall Partition

In the small dining room at the rear (flooded by natural daylight copiously dropping down through a wide skylight expressly open in its roof), the cladding of its only continuous wall – which also includes a large curve –is characterized by a wavy relief meant to evoke the sandy surface of the beach when moulded by the wind, while in the toilets lobby the intricate branches of a coral reef closes in around any visitor coming from the bright and open adjacent room. A sea of white colour has been used to enhance and link all these elements, flooding all surrounding parts, from walls to ceiling, from the resin floor to the Corian® made bar counter; a white sea working in this environment as an undifferentiated neutral background that intentionally disappoints any predictable expectation for blue colour.