Cafe

Ginkgo Lounge in Portimão, Portugal by Tiago Rosado

Guerra Ginkgo Glowing Typologo At Night Using A Backlight System Guerra Ginkgo Modern Minimalist Lounge Design Guerra Ginkgo Bar Racks Holds Various Liquors For Visitors Guerra Ginkgo Bathroom Sink Installation Guerra Ginkgo Between The Barman And The Visitors Guerra Ginkgo Different Space Between Outdoor And Indoor Guerra Ginkgo Dividing Indoor And Outdoor Via Large Glass Panels Guerra Ginkgo From Frame Outdoor Design Guerra Ginkgo Front Lounge Photograph At Noon Guerra Ginkgo Front Side Facing Street At Night Guerra Ginkgo Front Space Area Viewed At Noon Guerra Ginkgo Front Space Design Facing The Street Guerra Ginkgo Front Space Of The Modern Lounge Guerra Ginkgo Front Space Part At Morning Guerra Ginkgo Green And Revitalizing Interior Color Guerra Ginkgo Gren And Fresh Interior Color Selection Guerra Ginkgo Initial Front Cafe Design Guerra Ginkgo Installation Of Lighting To Create Light And Warm Effect Guerra Ginkgo Interior Color Scheme Lighting Viewed From Outside Guerra Ginkgo Interior Lighting Design Uplight Guerra Ginkgo Interior Setting Overlooked From Outdoor Guerra Ginkgo Lights Out At Noon To Save Energy Guerra Ginkgo Looking On The Street For The Passers By Guerra Ginkgo Modern Seating Furnitures Fill The Interior Guerra Ginkgo Passing By The Interior Lighting Installation Guerra Ginkgo Passing Through The Inside Area Guerra Ginkgo Photo At Dusk On The Front Guerra Ginkgo Restroom Sink Installation Guerra Ginkgo Restrooms Overlooking The Wall Backlight Installation Guerra Ginkgo Restrooms Viewed From Side Guerra Ginkgo Sink Is Using Modern Faucet Design Guerra Ginkgo Skylight View Outdoor Photo Guerra Ginkgo The Bathroom Sink Viewed Next To Door Guerra Ginkgo The Birds Eye View Of The Minimalist Lounge Design Guerra Ginkgo The Lounge Name Typography In Front Space Guerra Ginkgo When Night Every Room Has Its Shade Of Green Guerra Ginkgo Floor Plan Design Guerra Ginkgo Section Guerra Ginkgo Site Plan Design

When an apartment + hotel building in Portimão wanted to add a poolside bar between the old water hole and the road, they realized that they only have a small strip. Depart from there, after several brainstorms and development, the poolside bar ended up in much larger space and acts not only for the apartment + hotel, but also for public access.

This is what Tiago Rosado architect did when they''re commissioned to have this project. From the exterior, Ginkgo Lounge (as it called) has clean and comfortable profile. The espalanade along the front side islikely to be framed by a large window. Prefabricated concrete walls, raw to contrast the cleanliness of the rest of the space.

The name Ginkgo was revealed from the very very old species of trees, Ginkgo Biloba. Sure it should give the architecture a sense of longevity. Photography by Fernando Guerra