Hotel

Juvet Landscape Hotel in Gudbrandsjuvet, Norway by Jensen & Skodvin Arkitektkontor

Juvet Landskaps Hotel Exterior Wall Juvet Landskaps Hotel Forest Green View Juvet Landskaps Hotel Glass Wall View Juvet Landskaps Hotel Glass Window Exterior Juvet Landskaps Hotel Green Lush Environment Juvet Landskaps Hotel In The Woods Juvet Landskaps Hotel Outside Look View Juvet Landskaps Hotel Riverside View

Each room in this landscape hotel in Gudbrandsjuvet is a detached small independent house with one, or sometimes two of the walls constructed in glass. The landscape in which these rooms are placed is by most people considered spectacularly beautiful and varied and the topography allows a layout where no room looks at another.

In this way every room gets its own surprising view of a dramatic piece of landscape, always changing with the weather and the time of the day and the season.

Architects: Jensen & Skodvin Arkitektkontor
Client: Knut Slinning
Project Architects: Jan Olav Jensen, Børre Skodvin, Torunn Golberg Helge Lunder, Torstein Koch, Thomas Knigge
Budget: 1.000.000 EURO (US $1.28 millions)
Constructed Area: 800 sqm
Photographs: JSA