Wrap Architecture House Front Look

Cut My Power Bills Now
Wrap Architecture House Front Look

Instead, the project creates an exterior space that conditions the interior volumes through light and connections to the outside. The large interior glazing walls facing the lightbox can slide away, allowing the exterior patio to become part of the residence in the summer, blurring the separation between interior and exterior space, while providing multiple opportunities to engage.The next component is the organization of the circulation around the courtyard. The entrance way expands into a bar of circulation and amenities anchoring the house, while it also becomes a promenade around the lightbox. The exterior space becomes an activation point for circulation, visually, but also spatially, allowing multiple opportunities to engage with it.